Protestatarii din Piaţa Victoriei demontează schelele, scena şi gardurile instalate de angajaţii Primăriei Capitalei pentru târgul de sărbători. Numărul manifestanţilor din faţa Guvernului a crescut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă aşteptăm în piaţă, doamna Firea, să stăm puţin de vorbă. Nu vă puneţi cu românii! Uitaţi, le-am strâns frumos, doar să veniţi să le ridicaţi”, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.

Manifestanţii demontează schelele scenei din faţa Guvernului, au dărmâmat deja o parte din gardurile care împrejmuiesc locul şi împiedică în continuare angajaţii Primăriei să intre cu maşinile în piaţă pentru amenajarea târgului.

Numărul protestatarilor a început să crească, printre ei numărându-se şi parlamentari şi consilieri USR.

Sâmbătă dimineaţă au izbucnit proteste în Piaţa Victoriei din Capitală, ca urmare a deciziei primăriei de a organiza  un târg de Crăciun în piaţă, în condiţiile în care aceasta a devenit locul tradiţional al manifestaţiilor antiguvernamentale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.