Sindicaliştii TESA din Sănătate anunţă, luni, că a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus la unul dintre salariaţii TESA, fiind vorba despre o angajată de la Biroul Runos al Spitalului Judeţean Braşov. Alte şapte angajate au fost confirmate cu noul coronavirus, dar sunt asimptomatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă anunţăm cu tristeţe că Uniunea TESA a înregistrat primul deces în rândul sindicaliştilor săi în lupta cu Covid 19. Este vorba de colega noastră Gabriela Iliescu din cadrul Biroului Runos de la Spitalul Judeţean Braşov care a plecat dintre noi la doar 49 de ani, răpusă de Covid 19. A lăsat în urmă o faţă de 18 ani, o familie îndurerată. Găbiţa era membu al Sindicatului TESA din SJU BRAŞOV, afiliat Uniunii TESA”, a anunţat, luni, Uniunea TESA din Sănătate pe pagina de Facebook.

În prezent întregul birou RUNOS de la SJU Braşov este în izolare .Şapte angajate au fost testate pozitiv cu Covid 19, însă sunt asimptomatice.

Sindicaliştii TESA atrag atenţia că angajaţii din sector nu beneficiază de sporul de pandemie, situat între 55 şi 85%.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.