Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă anunţă, vineri, că s-a reluat traficul prin pasajul de la Piaţa Unirii, după ce poarta de gabarit distrusă, joi, de şoferul unui TIR a fost refăcută în cursul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O echipă de constructori a lucrat până târziu în noapte pentru a reface poarta de gabarit de la Pasajul Unirii, distrusă ieri de un şofer care a intrat cu TIR-ul în ea”, a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook.
 
Daniel Băluţa mai spune că la primele ore ale dimineţii, traficul s-a reluat şi pasajul poate fi tranzitat.

Un cetăţean turc a fost amendat de poliţişti după ce a vrut să intre cu un TIR în Pasajul Unirii din Bucureşti, fără a respecta indicatorul privind limita de înălţime de 3,5 metri.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Astfel, camionul, care avea 4,2 metri înălţime, a rupt poarta metalică montată înainte de intrarea în pasaj.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.