Primarul municipiului Motru, Cosmin Costel Morega, afirmă că ia în calcul închiderea centrului de vaccinare anti-COVID din localitate, având în vedere adresabilitatea scăzută - opt-zece persoane care se vaccinează, în medie, cu prima doză zilnic – coroborată cu facturile foarte mari la utilităţi pe care administraţia trebuie să le plătească pentru funcţionarea acelui centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nici în viitor nu am aşteptări mari şi pot să vă spun că iau în calcul chiar închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că energia la gaze ne-a venit o factură de 35.000 de lei. În condiţiile în care nu depăşea 5000-7000 de lei pe lună, acum a venit pe două luni - noiembrie şi decembrie – 35.000 de lei la gaze. Mă aştept şi la energie electrică să vină una cât de cât mare, dublă, triplă faţă de cea obişnuită şi atunci îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru la Motru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul şi alte materiale necesare, avem numai aceste cheltuieli cu energia, gazul, apa şi canalul undeva la 50.000 de lei, în condiţiile în care se vaccinează zece persoane sau opt-zece persoane pe zi cu prima doză”, a declarat primarul Costel Cosmin pentru jurnaliştii de la Radio Infinit.
 
De asemenea, întrebat ce părere are despre modul în care problema tarifelor la energie este gestionată la nivelul ministerului de resort, primarul din Motru a răspuns că ”sunt depăşiţi de situaţie şi au scăpat de sub control această problemă”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.