Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că cetăţenii pot vota proiectele liceenilor înscrişi în Programul „Bugetare Participativă- Liceul Tău!” implementat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). Sunt şapte echipe de liceeni implicate în acest program, iar câştigâtorul poate fi votat până pe 22 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Votează proiectele liceenilor bucureşteni! Programul Bugetare Participativă- Liceul Tău!, implementat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS a ajuns la vot!”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.
 
Edilul a oferit şi detaliile despre proiectele implicate.
 
„Accesează https://bugetare-liceultau.pmb.ro/index , alege dintre cele 7 echipe finaliste şi votează câştigătorul, până pe 22 iulie, la ora 23:59:
 
- Triple M- C.N. Grigore Moisil- proiectul „MultiMediaMoisil”
 
- Clock Works- C.N. Gheorghe Şincai- proiectul „Plant Assistant”
 
- Vlăstarul- C.N. Spiru Haret- proiectul „Vlăstarul’s Voice”
 
- Media Explorers- Liceul Teoretic Jean Monnet- proiectul „Sound Mind”
 
- Green Life- Liceul Teoretic Jean Monnet- proiectul „Botanical Beauty”
 
- Idealiştii- C.N. Sfântul Sava- proiectul „Dansuri Autohtone şi Transfrontaliere (DAT)”
 
- Firefly- Liceul Teoretic Ion Barbu- proiectul „Doza de informaţie”, a mai detaliat Nicuşor Dan.
 
El a mai spus că „participanţii, elevi şi cadre didactice coordonatoare din Bucureşti, au trecut prin 2 luni de probe, evaluări, traininguri în care au deprins abilităţi de lucru în echipă, de scriere şi implementare a unor proiecte şi au propus idei prin care să îmbunătăţească condiţiile de învăţare şi să ofere oportunităţi noi de dezvoltare non-formală, în cadrul unităţilor de învăţământ din care fac parte”.
 
„Fiecare proiect combină cel puţin 2 tematici şi propun activităţi din domeniile:
P- Protecţia mediului & ecologizare
R–Revoluţii Ştiinţifice
O- Orientare & tehnici de supravieţuire
E- Educaţie antreprenorială & financiară
D–Dezvoltare Cultural artistică, Multimedia & IT
U- Universul animalelor
S- Sport & stil de viaţă sănătos”, mai precizează edilul general.
 
Acesta a mai explicat că „Bugetare Participativă - Liceul Tău” este un program realizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS, sub coordonarea Cul Tur Ed - Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului Bucureşti şi face parte din participarea Municipiului Bucureşti la Iniţiativa Localitate Prietenă a Copiilor (UNICEF Romania).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.