Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost lansată în SEAP procedura pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru proiectul „Dezvoltarea serviciilor de tren urban pe semi-inelul feroviar de nord”. Proiectul are în vedere construirea punctelor feroviare de oprire pe traseele Bucureşti Nord – Bucureşti Obor, Bucureşti Nord – Bucureşti Vest, Bucureşti Obor – Bucureşti Vest, iar valoarea estimată este de 333.868,5 lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am lansat în SEAP procedura pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate a proiectului «Dezvoltarea serviciilor de tren urban pe semi-inelul feroviar de nord” (realizare si amenajare puncte de oprire)».  Proiectul constă în construirea punctelor de oprire/peroanelor pe traseele aferente, Bucureşti Nord – Bucureşti Obor, Bucureşti Nord – Bucureşti Vest, Bucureşti Obor – Bucureşti Vest”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că  investiţia Primăriei Capitalei va fi corelată cu investiţiile în infrastructura feroviară realizate de Compania Naţională CFR S.A.
 
„Invit operatorii economici interesaţi să se înscrie la această procedură până pe data de 28 august 2023. Valoarea totală estimată este de 333.868,5 lei fără TVA. Anunţul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100168837”, a mai precizat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.