Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a inaugurat, marţi, primul sediu nou la Evidenţa Persoanelor Sector 6, modern şi aerisit, cu spaţii de aşteptare confortabile pentru cetăţeni. Urmează inaugurarea altor două sedii, a anunţat Primăria de sector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Azi am deschis un sediu nou de Evidenţă a Persoanelor în Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu, nr. 19). Este primul din cele trei centre moderne pe care le vom avea. Celelalte două vor fi la Orizont şi în Giuleşti. Politica noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-şi ia bon de ordine, să nu aştepte mult la coadă, să primească informaţii. Aşa arată orice sediu de relaţii cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat”, a declarat Ciprian Ciucu, potrivit comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 6.

Peste nici o săptămână, mai exact la 10 aprilie, va fi inaugurat sediul din incinta Complexului Orizont (Bd. Drumul Taberei, nr. 18). Urmează curând sediul de pe Calea Giuleşti nr. 125 (în fostul spaţiu al DGITL), mai arată Primăria.

Aceste noi sedii sunt în puncte cheie, intens circulate, accesibile, alese special pentru a deservi uniform întreg Sectorul 6, conform sursei citate.

Aceste sedii au mobilier modern, cu panou pe care e afişată ordinea bonurilor, cu o zonă de recepţie de unde cetăţenii primesc informaţii despre cum să-şi completeze formularele. Şi, ceea ce e mai important, sunt mult mai multe ghişee. Dacă până acum erau cinci în toate secţiile de poliţie, acum sunt cinci doar la Cora Lujerului.

Ce se întâmplă cu vechiile sedii

Până în acest moment, Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector 6 avea 5 birouri, în 5 secţii de poliţie. Acestea se vor închide progresiv, iar spaţiile vor primi alte destinaţii.

Birourile din Şos. Virtuţii nr. 1-3 şi cel din Aleea Callatis nr. 1A (Secţia 25) mai sunt deschise până la sfârşitul lunii şi doar pentru eliberarea documentelor;

Birourile de pe Str. Dezrobirii nr. 37 (Secţia 21) şi de pe Str. Braşov nr. 19 (Secţia 22) vor funcţiona până la 10 aprilie atât pentru primiri, cât şi pentru eliberări de documente. După această dată vor mai fi deschise până la finalul lunii aprilie doar pentru eliberarea actelor de identitate;

Biroul de pe Str. George Mihail Zamfirescu nr. 52 (Secţia 20) este singurul care va continua să funcţioneze atât pentru primiri, cât şi pentru eliberări de documente, până când se va muta în sediul de pe Calea Giuleşti.

Programul cu publicul rămâne neschimbat: luni, marţi şi joi de la 09.00 la 15.00, miercurea de la 10.00 la 18.00 şi vinerea de la 09.00 la 14.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.