Primăria Capitalei va dona cinci autobuze societăţii de transport din Tulcea, a decis Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) în şedinţa de miercuri. Săptămâna trecută, mai multe mijloace de transport în comun din Tulcea au fost distruse de un incendiu, societatea de transport rămânând cu doar 12 autobuze funcţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de hotărâre, adăugat suplimentar pe ordinea de zi chiar la începutul şedinţei, a fost aprobat în unanimitate.

„Din spirit de solidaritate (...) avem acest proiect prin care îi vom ajuta pe cetăţenii din Tulcea, flota lor de autobuze a ars. Am primit solicitare de la primar să ne alăturăm altor primari din ţara care sprijină Tulcea”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Incendiul produs săptămâna trecută la societatea de transport public din Tulcea a fost stins după cinci ore şi jumătate, pompierii stabilind că focul a fost provocat de un scurt-circuit la unul dintre autobuzele aflate în interior. Focul a distrus 15 autobuze şi un microbuz.

SC Transport Public SA Tulcea a scos pe traseu vineri dimineaţa cele 12 autobuze care nu au fost afectate de incendiu, încercând să găsească alte mijloace de transport din alte judeţe pe care să le închirieze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.