Primăria Capitalei prelungeşte până în 10 martie 2018 perioada de analiză a ofertelor la licitaţia pentru achiziţia celor 400 de autobuze Euro 6, precizând, însă, că procedura se poate finaliza oricând în acest interval. Municipalitatea susţine că prelungirea termenului este necesară din cauza „procesului de evaluare laborios”, precum şi a volumului mare de documente. Patru companii au participat la licitaţia care s-a încheiat în 10 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat perioada de 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată de PMB, în vederea achiziţionării de autobuze, municipalitatea anunţă că, potrivit art. 227 alin. 3 din Legea 99/2016, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018. Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval”, anunţă Primăria Capitalei.

Municipalitatea susţine că această prelungire este necesară pentru că procesul de evaluare este „laborios”, iar volumul de documente ce trebuie analizate este foarte mare.

Perioada de depunere a ofertelor la licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru cumpărarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 s-a încheiat în 10 noiembrie, iar companiile participante sunt KARSAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A.S, MAN TRUCK&BUS AG, MERCEDES BENZ ROMANIA SRL şi OTOKAR EUROPE.

Licitaţia iniţială, unde au depus oferte 15 companii, a fost lansată în 3 iulie, valoarea estimată a contractului fiind de peste 510 milioane de lei, însă oferta a fost anulată automat de SEAP din cauza unor "disfuncţionalităţi tehnice", aşa cum a anunţat ulterior PMB. Primăria arăta atunci că a notificat SEAP de prelungirea termenului pentru depunerea ofertelor, însă acesta nu a fost actualizat pe site din cauza "zilelor libere de Sf. Maria".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.