Câte un post medical avansat, cu zonă de triaj şi de tratament, a fost amplasat de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi "Sf. Pantelimon", pentru a mări capacitatea de preluare a pacienţilor, în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a Spitalului Universitar de Urgenţă şi a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon", pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
"Măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei", a arătat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.