Podul istoric care face legatura dintre România şi Ucraina, PTF Sighetu Marmaţiei - PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor, după ce copii, poliţişti şi voluntari au lăsat jucării pe marginea podului istoric dintre cele două ţări, pentru copiii care fug din calea războiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Oamenii simpli, poliţiştii de frontieră şi voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilaşii care vin din Ucraina să poate să-şi ia o jucărie de pluş. Zâmbetul copiilor în momentul în care îşi aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri şi fructe de la poliţiştii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.  

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetăţenilor ucraineni care vin în ţară.  

De la declanşarea acestei crize, până la data de 15.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 440.998 cetăţeni ucraineni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.