Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că restricţiile de circulaţie de la Pasajul Doamna Ghica au fost decalate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care nu au permis desfăşurarea lucrărilor planificate pentru săptămâna 9-13 ianuarie. Astfel, restricţiile de circulaţie pe şoseaua Colentina nu vor mai fi aplicate din data de 16 ianuarie ci, dacă vremea o va permite, din data de 23 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PMB menţionează că, pentru organizarea lucrărilor şi siguranţa cetăţenilor, trecerea de pietoni a străzii Doamna Ghica pe zona şantierului va fi anulată din data de 16 ianuarie.  
 
De asemenea, instituţia reaminteşte că principalele modificări impuse de noile restricţii de circulaţie în intersecţia Sos. Colentina cu Str. Doamna Ghica sunt: 
 
„- blocarea în intersecţie a carosabilului şoselei Colentina pe sensul dinspre Obor spre Afumaţi; 
 
- traficul auto va fi asigurat pe şoseaua Colentina sens spre Fundeni pe trei benzi: una de dreapta spre Piaţa Delfinului şi două înainte spre Afumaţi, pe ampriza liniei de tramvai. 
 
- staţia de tramvai din intersecţia şoseaua Colentina cu str. Doamna Ghica, sensul dinspre Obor spre Afumaţi, va fi utilizată ca staţie comună atât pentru STB, cât şi pentru autobuzele regionale”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.