Peste 500 de oameni au ieşit în stradă şi la Focşani şi au pornit într-un marş pe străzile oraşului, manifestanţii oprindu-se în faţa sediului Consiliului Judeţean Vrancea, unde au scandat lozinci împotriva şefului instituţiei, Marian Oprişan, şi a PSD. Şi la Buzău, aproximativ 200 de oameni au protestat în centrul oraşului, scandând ”Dragnea şi cu Iliescu, vă aşteaptă Vişinescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii s-au adunat în Piaţa Unirii din Focşani, unde au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a PSD, apoi au plecat în marş pe străzile din oraş.

Manifestanţii s-au oprit câteva zeci de minute în faţa sediului Consiliului Judeţean Vrancea, unde au strigat împotriva preşedintelui instituţiei, Marian Oprişan, după care şi-au continuat drumul spre sediul PSD.

Oamenii scandează ”Hoţii”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame”, ”Lege pentru toţi, nu lege pentru hoţi”, ”Aş sta în casă, dar Dragnea nu mă lasă, ”Dragnea nu uita, ţara asta nu-i a ta” sau ”DNA să vină să vă ia.

Manifestanţii au şi pancarte cu mesaje precum ”NU ne jigniţi inteligenţa, nu daţi legi cu dedicaţie”.

Aproximativ 200 de persoane au protestat şi la Buzău, având fluiere, vuvuzele şi steaguri.

Ei au strigat ”Buzău nu vrea graţiere”, ”Dragnea şi cu Iliescu, vă aşteaptă Vişinescu” şi ”Abrogaţi şi plecaţi” şi au avut pancarte pe care scria ”Nu vrem amnistie” şi ”Nu vrem graţiere”.

Reprezentanţi ai manifestanţilor i-a invitat pe buzoieni să meargă la protestul care va avea loc duminică, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.