Peste 130.000 de vaccinări împotriva COVID-19 au fost realizate la Circul Metropolitan din Bucureşti, la finalul unui an de activitate a acestui centru de imunizare, anunţă Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti, duminică a fost ultima zi de activitate a Centrului de vaccinare de la Circul Metropolitan. Deschis în două etape, în februarie-martie 2021, în urma eforturilor susţinute depuse de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Centrul de la Circul Metropolitan a funcţionat o lungă perioadă la capacitate maximă, cu 14 fluxuri de vaccinare, aici fiind realizate în total peste 130.000 de vaccinări cu serurile produse de Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson şi Astra-Zeneca.

Începând din 26 ianuarie 2022, odată cu startul oficial al campaniei de vaccinare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-11 ani, la Circul Metropolitan a fost amenajat un flux special pentru aceştia, unde au fost realizate 1.100 de vaccinări.

Personalul care a deservit centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan Bucureşti a fost asigurat integral de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, fiind format din 100 de medici şi asistente medicale, sub coordonarea dr. Oana Lupaşcu şi a dr. Adriana Nedelea, şi din peste 40 de registratori medicali şi personal administrativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.