Peste 1.500 de jandarmi asigură, vineri, ordinea şi siguranţa publică la manifestările organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la acestea fiind aşteptate să participe peste 70.000 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Române, vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, la nivel naţional, peste 1.500 de jandarmi vor fi prezenţi în zonele de desfăşurare a celor 89 de evenimente cultural-artistice, religioase, ceremonii şi parade militare dedicate acestei sărbători, la care organizatorii estimează prezenţa a peste 70.000 de persoane.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor, Jandarmeria Română le recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; să solicite sprijinul forţelor de ordine prezente în zonă sau prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială; să supravegheze cu atenţie copiii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.