Societatea Administrare Străzi a Primăriei Sectorului 3 a devenit acţionar majoritar al companiei de construcţii Delta ACM 93, după ce a achiziţionat 51 la sută din acţiunile acesteia, deţinute până acum de omul de afaceri Florea Diaconu. Preţul tranzacţiei a fost de 1 leu. Cumpărarea acţiunilor la compania Delta ACM 93 vine după ce, la începutul lunii august, societatea înfiinţată de Primăria Sectorului 3 a primit mandat pentru a cumpăra o fabrică de prefabricate cu o valoare estimată la 5 milioane de euro, de la Delta ACM 93.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Sectorului 3, contractul dintre firma Administrare Străzi şi compania Delta ACM 93 a fost semnat marţi. Preţul tranzacţiei a fost de 1 leu.

Astfel, omul de afaceri Florea Diaconu, care deţinea 80 la sută din acţiuni, a renunţat la 51 la sută din ele.

Cumpărarea pachetului majoritar al companiei Delta ACM 93 vine după ce, la începutul lunii august, societatea înfiinţată de Primăria Sectorului 3 a primit mandat pentru a cumpăra o fabrică de prefabricate cu o valoare estimată la 5 milioane de euro, de la Delta ACM 93.

Compania a realizat, printre altele, lucrări pentru modernizarea Pasajului Universităţii din Bucureşti, pentru renovarea Parcului Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 şi a parcului Orăşelul Copiilor din Sectorul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.