O femeie de 92 de ani a căzut sâmbătă, într-o groapă din Craiova adâncă de doi metri, ea fiind scoasă de pompieri, era conştientă şi a fost dusă la spital. Poliţişti au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost găsită căzută într-o groapă săpată în zona Calea Bucureşti.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

ISU a transmis că groapa respectivă avea doi metri adâncime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenţiei au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acţionat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical şi pregătirea pentru a fi scoasă în siguranţă de către echipajul de intervenţie sosit la fata locului. Persoana a fost transportată la UPU de către echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Poliţiştii au precizat că victima are 92 de ani, locuieşte în zona respectivă şi era conştientă în momentul când a fost transportată la unitatea medicală.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.