Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că doreşte să fie amplasate 82 de toalete ecologice în parcuri şi în zonele intens circulate din Bucureşti şi astfel, a fost lansată în SEAP procedura pentru încheierea unui acord-cadru pentru servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vrem să amplasăm 182 de toalete ecologice în parcuri şi în zonele intens circulate din Capitală. În acest sens, am lansat în SEAP procedura pentru încheierea unui acord-cadru pentru servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că „Acordul-cadru va fi încheiat cu un singur operator economic, pe o perioadă de 4 ani, iar pe durata acestuia vor fi atribuite patru contracte subsecvente, câte unul pentru fiecare an”.
 
„Operatorii economici interesaţi se pot înscrie la această procedură până pe data de 08 februarie. Anunţul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100174543”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.