Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai care leagă zone importante ale oraşului şi se află pe artere intens circulate şi au fost primite oferte pentru 11 din cele 15 loturi. Lucrările de reabilitare au ca termen de realizare 6 luni pentru proiectare şi 12 luni de execuţie pentru fiecare lot în parte, iar valoarea totală este de circa 1,9 miliarde lei a mai precizat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„S-a încheiat etapa de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai care leagă zone importante ale oraşului şi se află pe artere intens circulate. Am primit oferte pentru 11 din cele 15 loturi. Lucrările de reabilitare au ca termen de realizare 6 luni pentru proiectare şi 12 luni de execuţie pentru fiecare lot în parte”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a mai spus că proiectul reabilitării şinelor de tramvai este cea mai mare achiziţie publică realizată vreodată de Primăria Capitalei, în valoare totală de aproximativ 1,9 miliarde de lei.

„Modernizarea infrastructurii de transport public este o prioritate pentru mine, iar anul acesta vom continua investiţiile în acest domeniu”, a completat el.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.