Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost montanţi încă 1,1 km de conductă nouă de termoficare pe bulevardul Timişoara, lucrare care face parte din Magistrala I Vest, un obiectiv care asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei - Drumul Taberei, Ghencea, Militari şi chiar Rahova. Edilul a adăugat că, până în prezent, lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au realizat montarea a mai bine de 70% din traseul reţelei de termoficare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-au montat încă 1,1 km de conductă nouă de termoficare pe bd. Timişoara. Această lucrare face parte din Magistrala I Vest - obiectiv foarte important care asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei (Drumul Taberei, Ghencea, Militari şi chiar Rahova)”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a adăugat că, până în prezent, din totalul celor 3,6 km ai acestui Obiectiv, lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au realizat montarea a mai bine de 70% din traseul reţelei de termoficare.

„De la înfiinţarea reţelei de termoficare în această zonă nu s-au realizat niciodată lucrări de reabilitare şi modernizare”, a mai precizat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.