Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că miercuri, o echipă tehnică a Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi să refacă patinoarul Flamaropol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O echipă tehnică a Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi să refacă patinoarul Flamaropol.
Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte şi în numărul ofertelor depuse în cadrul licitaţiei”, spune Nicuşor Dan pe Facebook. 
 
Potrivit primarului, ”Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement”. 
 
În luna noiembrie, Primăria municipiului Bucureşti a anunţat reluarea lucrărilor pentru finalizarea patinoarului Flamaropol, complex care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement.
 

”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru serviciile de actualizare şi completare a documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere şi modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement”, anunţa Primăria într-o postare pe Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.