Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă luni că 1000 de metri de conductă magistrală au fost deja înlocuiţi la şantierul din Câmpia Libertăţii şi alţi 300 de metri de conductă la şantierul din str. Apusului. Primarul mai spune că alte şase şantiere vor fi deschise în perioada următoare, iar până la sfârşitul anului se va lucra pe 12 şantiere, astfel că, în total, 212 km de conductă vor fi reabilitaţi cu fonduri europene până în anul 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”1000 de metri de conductă magistrală au fost deja înlocuiţi la şantierul din Câmpia Libertăţii şi alţi 300 de metri de conductă la şantierul din str. Apusului. Cele două şantiere fac parte din proiectul de reparaţie şi modernizare a reţelei de termoficare, finanţat cu fonduri europene prin POIM”, a scris primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan anunţă că ”alte şase şantiere vor fi deschise în perioada următoare ca urmare a emiterii autorizaţiilor de construire, iar până la sfârşitul anului se va lucra pe 12 şantiere”.

”În total, 212 km de conductă vor fi reabilitaţi cu fonduri europene până în anul 2026”, menţionează Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.