Primarul general Nicuşor Dan anunţă, vineri, că se continuă exproprierile pentru realizarea proiectului Prelungirea Ghencea, urmând a aceste acţiuni să re realizeze pe timpul iernii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, exproprieri în Sectorul 6 pentru căi de comunicaţii pentru proiectul Prelungirea Ghencea 

”Actualizăm conform legii costurile pentru expropriere. La Prelungirea Ghencea se lucrează pentru a avea asfalt patru benzi până la Râul Doamnei şi Enel face lucrările de mutare şi înlocuire a reţelelor pe care are în subteran. Vrem să profităm de această iarnă când nu se pot face toate tipurile de lucrări pentru a rezolva tot ce înseamnă expropriere pentru ca din primăvară să putem să demolăm şi să dăm provizoriu patru benzi şi în timpul ăsta să se lucreze la reţele ca apoi să putem să asfaltăm”, a declarat Nicuşor Dan.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.