Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că alte cinci clădiri din Bucureşti urmează să fie consolidate, după ce indicatorii tehnico-economici vor fi actualizaţi. E vorba despre clădirea care găzduieşte Muzeul Gheorghe Tattarescu, două imobile din Centru istoric o alta care a rezistat demolărilor efectuate în zona Uranus şi un alt imobil din Sectorul 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Încă cinci clădiri din Capitală urmează să fie consolidate după actualizarea indicatorilor tehnico-economici”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că „este vorba despre clădirea care găzduieşte Muzeul Gheorghe Tattarescu, din str. Domniţa Anastasia nr. 7, care va fi consolidată cu fonduri din PNRR, două imobile din Centrul Istoric al Capitalei, cel din str. Franceză nr. 9 şi cel din str. Franceză nr. 32, o clădire care a supravieţuit demolărilor din zona Uranus, din str. Gladiolelor nr. 11, sector 4 şi o alta, de 2 etaje, multifamilală, construită în anul 1958 din str. Baltagului nr. 17, sectorul 5”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.