Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că duminică se încheie evenimentul „Zilele Horticulturii Bucureştene”, iar pasionaţii de horticultură şi peisagistică pot cumpăra direct de la producători pomi şi arbuşti fructiferi, inclusiv specii pomicole noi, flori, plante ornamentale, seminţe, răsaduri, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură şi produse agricole tradiţionale. Evenimentul care are loc în Campusul Agronomie Herăstrău mai este deschis până la ora 18.00, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi se încheie «Zilele Horticulturii Bucureştene», eveniment organizat de Societatea Română a Horticultorilor în Campusul Agronomie-Herăstrău. Vă recomand să mergeţi, eu am fost ieri şi mi-a plăcut foarte mult. Veţi putea achiziţiona direct de la producători pomi şi arbuşti fructiferi, inclusiv specii pomicole noi, flori, plante ornamentale, seminţe, răsaduri, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură şi produse agricole tradiţionale. Sunt peste 80 de expozanţi, aşa că aveţi de unde alege”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook. 
 
Edilul general a adăugat că pasionaţii de horticultură şi peisagistică pot participa la conferinţe, demonstraţii sau ateliere creative.
 
„Practic, organizatorii îşi propun (şi reuşesc) să inspire vizitatorii să trăiască o viaţă mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică şi sănătoasă. Mă bucur că Primăria Municipiului Bucureşti este partener al acestui eveniment, prin acordul semnat cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Întregul program poate fi consultat aici: https://horticultura-bucuresti.ro/evenimente/. Evenimentul este deschis astăzi în intervalul orar 10:00-18:00”, a mai explicat Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.