Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, joi la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, a avut loc Conferinţa „Oraşe durabile - Transformări urbane” la care a participat şi o delegaţie de specialişti francezi. La întrevedere au fost abordate subiecte precum regenerarea urbană, adaptarea la schimbările climatice, conservarea şi dezvoltarea spaţiului verde, importanţa agenţiilor de planificare urbană şi metropolitană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am primit astăzi, la Primăria Capitalei, vizita unei delegaţii de specialişti francezi, participanţi la Conferinţa «Oraşe durabile – Transformări urbane», care promovează bunele practici în materie de planificare urbană. În cadrul întâlnirii, am discutat subiecte precum regenerarea urbană, adaptarea la schimbările climatice, conservarea şi dezvoltarea spaţiului verde, importanţa agenţiilor de planificare urbană şi metropolitană”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Edilul general a mai spus că s-a bucurat să vadă atâtat deschidere şi interes din partea delegaţiei franceze pentru a pune în practică mai multe proiecte viitoare care să dezvolte Capitala.

„Apreciez mult interesul delegaţiei franceze şi deschiderea arătată şi mă bucur că am avut ocazia să discutăm despre cele mai bune practici în materie de planificare şi dezvoltare urbană şi să punem astfel bazele unor proiecte viitoare”, a completat Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.