Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că sâmbătă, între orele 09.00 şi 12.00, organizează o acţiune de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti la care pot participa voluntari, el arătând că, pentru ca Delta Văcăreşti să rămână un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii, dar şi pentru animalele care trăiesc aici, este nevoie de curăţarea deşeurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sâmbătă, 13 aprilie, între orele 09.00 şi 12.00, organizăm o acţiune de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti la care puteţi participa ca voluntari. Pentru ca Delta Văcăreşti să rămână un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii, dar şi pentru animalele care trăiesc aici, este nevoie de curăţarea deşeurilor”, scrie primarul pe Facebook.

Primarul precizează că pentru astfel acţiuni de ecologizare este nevoie de sprijinul voluntarilor, fiind o suprafaţă foarte mare de teren.

”Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie tot ce este nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă. Împreună putem contribui la menţinerea curăţeniei în oraşul nostru!”, spune Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.