Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Bucureştiul a urcat 21 de poziţii într-un raport anual realizat de către Economist Intelligence Unit privind cele „mai bune oraşe unde să locuieşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Un raport anual al Economist Intelligence Unit care a evaluat 172 de metropole din întreaga lume menţionează Bucureştiul ca fiind, alături de Stuttgart, unul din oraşele care au urcat cel mai mult în ultimele 12 luni în topul «celor mai bune oraşe unde să locuieşti». Astfel, Capitala a urcat 21 de poziţii ajungând pe locul 99”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că este încântat să citească „astfel de articole care promovează Bucureştiul şi care confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.