Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat publicarea Ghidului Solicitantului pentru finanţările nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes local în domeniul protecţiei sociale. Astel, persoanele interesate pot depune proiecte, prin acest program de finanţare nerambursabilă care are ca scop susţinerea acţiunilor în domeniul asistenţei sociale, cât şi creşterea calităţii serviciilor sociale, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am publicat Ghidul Solicitantului pentru finanţările nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes local în domeniul protecţiei sociale. Invit persoanele interesate să depună proiectele la Registratura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, cu sediul în strada Constantin Mille, nr. 10, sector 1, Bucureşti, până pe 23 mai. Programul de finanţare nerambursabilă îşi propune să sprijine iniţiative şi acţiuni în domeniul asistenţei sociale, precum şi creşterea calităţii serviciilor sociale. Proiectele vizează persoanele aflate în situaţii de vulnerabilitate – victime ale violenţei în familie, ale traficului de persoane, oameni fără adăpost, persoane consumatoare de substanţe, copii cu dizabilităţi sau care provin din familii cu risc crescut de marginalizare socială”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că suma totală alocată pentru anul 2023 este de 1.000.000 lei, valoarea totală eligibilă a unui proiect fiind de maxim 200.000 lei.

„Selecţia şi evaluarea cererilor de finanţare va fi făcută în perioada 24.05.2023 - 31.05.2023. Rezultatele se vor comunica în termen de maxim 30 zile calendaristice de la data încheierii selecţiei”, a conchis edilul general. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.