Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că s-a încheiat etapa depunerii ofertelor pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie ce vizează reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiţii ”«Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti”. Procedura a fost împărţită în 4 loturi, cu o valoare totală a investiţiei de 166.817.747,23 lei fără TVA, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„S-a încheiat etapa de depunere a ofertelor pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie ce vizează reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiţii «Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti». Procedura a fost împărţită în 4 loturi, cu o valoare totală a investiţiei de 166.817.747,23 lei fără TVA”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că este nevoie de mai mulţi ofertanţi pentru fiecare dintre cele 4 loturi, iar în prezent suntem în perioada de analiză a ofertelor depuse, astfel încât să poată fi atribute contractele în cel mai scurt timp.
 
„Zonele care sunt cuprinse în acest proiect sunt: Şoseaua Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei, Calea Călăraşi, str. Matei Basarab, str. Delea Noua, str. Theodor Speranţia”, a completat edilul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.