Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că va fi redeschisă, de duminică, ora 11.00, circulaţia rutieră pe Podul Grant, pe sensul Crângaşi-Turda şi tot atunci va fi reluată circulaţia tramvaielor 41, pe ambele sensuri de mers. Edilul general a mai spus că va fi supendată, sâmbătă, linia 41, pentru a fi făcute lucrările de repunere a infrastructurii pe pod şi va fi înfiinţată o linie navetă 641 care va circula pe traseul tramvaiului menţionat, cu deviere pe Calea Giuleşti - Gara de Nord - Calea Griviţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşa cum am promis, duminică, 31 martie, la ora 11:00, redeschidem circulaţia rutieră pe Podul Grant, pe sensul Crângaşi-Turda. Tot atunci, se va relua şi circulaţia tramvaielor 41, pe ambele sensuri”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a adăugat că, sâmbătă, linia 41 de tramvai va fi suspendată pentru efectuarea lucrărilor de repunere a infrastructurii pe pod.

„Pentru preluarea călătorilor, se înfiinţează linia navetă 641 care va circula pe traseul tramvaiului 41 cu deviere pe Calea Giuleşti-Gara de Nord-Calea Griviţei”, a completat el.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.