Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat certificatul de urbanism pentru lucrările de modernizare şi reabilitare a Teatrului de Vară ,,Nicolae Bălcescu” din Parcul Bazilescu, imobil construit în 1953.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O nouă clădire va fi readusă la viaţă! Am semnat certificatul de urbanism pentru lucrările de modernizare şi reabilitare a Teatrului de Vară «Nicolae Bălcescu» din Parcul Bazilescu, imobil construit în 1953. Primăria Sectorului 1 se va ocupa de lucrările pentru restaurarea clădirii care se află într-o stare avansată de degradare, fiind scoasă din uz şi abandonată. Printre obiectivele lucrărilor se numără: refacerea integrală a instalaţiilor termice, electrice, eficientizarea energetică a clădirii, echiparea cu tehnică pentru susţinerea evenimentelor artistice, restaurarea obiectelor cu valoare istorică şi arhitecturală”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.