Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă miercuri că a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru consolidarea unei clădiri rezidenţiale, monument istoric, situată în str. Mihai Vodă, imobil ce va fi consolidat cu finanţare din PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru consolidarea unei clădiri rezidenţiale, monument istoric, situată în str. Mihai Voda nr. 13, sector 5. Imobilul va fi consolidat cu finanţare din PNRR. Clădirea are patru etaje şi o suprafaţă desfăşurată de 1820 mp şi este încadrată în clasa de risc seismic RsI”, precizează primarul într-o postare pe Facebook.
 
Primarul Nicuşor Dan afirmă că a fost construită anterior anului 1935 şi are funcţiune de locuinţe colective, fiind situată în Zona Construită Protejată 16 – Calea Victorei.
 
Potrivit primarului, companiile interesate pot să depună oferte până pe 12 februarie 2024, iar anunţul din SEAP poate fi consultat accesând linkul: https://www.e-licitatie.ro/.../simplifi.../v2/view/100197909

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.