Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) continuă lucrările de curăţenie de primăvar în parcurile din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti. Edilul general a mai preciza că astfel continuă lucrările de igienizare ale spaţiilor verzi, vopsirea băncilor şi a mobilierului urban, precum şi plantările decorului de primăvară-vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Capitalei, prin A.L.P.A.B, continuă curăţenia de primăvară în parcurile din subordine! În continuare, se igienizează spaţiile verzi, se vopsesc băncile şi mobilierul urban, şi se pregătesc parcurile pentru plantările decorului de primăvară-vară”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că „A.L.P.A.B a verificat şi reparat branşamentul de alimentare cu apă în Parcul Regele Mihai I (Herăstrăul Vechi – zona role); iar în Parcul Carol I, locul de joacă a fost ecologizat şi curăţat împreună cu Comunitatea Nu Mai Port şi CIF România”.
 
„În ultimele zile au fost eliminate ramurile frânte şi uscate pe toate spaţiile administrate de instituţie şi au fost continuate activităţile de cosire pe spaţiile verzi care au nevoie de îngrijire”, a conchis Dan.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.