Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost demarat un amplu proces de reparaţii pentru străzile din toate cele şase sectoare ale oraşului. Astfel, timp de 6 luni, se va interveni pe 78 de artere din Bucureşti, a adăugat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am demarat un amplu proces de reparaţii a străzilor din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Încă de săptămâna trecută, Administraţia Străzilor Bucureşti a început lucrările de reparaţii la carosabil şi pe trotuare.  Astfel, timp de 6 luni, se va interveni pe 78 de artere din Bucureşti, printre care Şoseaua Pipera, Şoseaua Fundeni, Şoseaua Pantelimon, Şoseaua Mihai Bravu, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenţei, Bd. Timişoara”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

De asemenea, sunt reparate trotuarele aferente unui număr de 24 de străzi şi bulevarde, a mai precizat primarul Capitalei.

„În aceeaşi perioadă, se trasează marcaje rutiere pe 50 de artere intens circulate precum Şoseaua Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Bd. Charles de Gaulle, Calea Floreasca, Bd. Mihai Bravu, Şoseaua Grozăveşti, Splaiul Independenţei, Bd. Poligrafiei, Bd. Bucureştii Noi. Totodată, se trasează marcaje specifice unităţilor de învăţământ în jurul a 24 de şcoli, grădiniţe şi licee, precum Colegiul Naţional Mihai Viteazu, Şcoala nr. 56, Şcoala nr. 24, Şcoala nr. 27, Şcoala nr. 139, Şcoala nr. 147, Şoala nr. 130, Grădiniţa nr. 245”, a completat Dan.

El a adăugat că vor fi montate şi indicatoare rutiere „trecere pentru pietoni” cu lămpi cu leduri şi alimentate de la panou fotovoltaic care marchează trecerile pentru pietoni în 80 de locaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.