Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că Asociaţiile de proprietari pot solicita aplicarea de tratamente împotriva gândacilor la subsolurile blocurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Ecogienizare, a demarat aplicarea tratamentelor împotriva gândacilor în subsolul blocurilor de locuinţe din Bucureşti. Aceste tratamente sunt gratuite şi au fost incluse, începând din acest an, în Planul Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Dezinsecţia presupune o intervenţie care include 2 tratamente aplicate la un interval de maxim 14 zile şi se aplică exclusiv în subsolurile blocurilor. Tratamentele se efectuează doar la cererea asociaţiei de proprietari/locatari”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că preşedintele sau administratorul asociaţiei se poate înscrie completând formularul de pe site-ul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie (www.adiddd.ro): https://www.adiddd.ro/tratamente-combatere-gandaci-in....
 
„Pentru întrebări sau neclarităţi, puteţi contacta Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie la office@adiddd.ro sau tel. 0790/192540”, a completat Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.