Un stâlp de iluminat de pe o stradă din Timişoara, care susţinea şi mai multe cabluri aeriene, s-a rupt şi s-a înclinat, miercuri, după ce un camion a agăţat cablurile. Strada a fost imediat închisă pentru remedierea pagubelor, iar primarul Nicolae Robu a transmis un mesaj pe Facebook în care spune că "poate acum înţeleg şi imbecilii", făcând referire la cei care l-au criticat că a tăiat cablurile de pe stâlpi pentru a-i obliga astfel pe cei de la firmele specializate să introducă aceste cabluri în subteran.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri după-amiază, a avut loc un incident pe o stradă din Timişoara intens circulată, inclusiv de TIR-uri. Un stâlp s-a înclinat periculos de mult după ce cablurile atârnate pe el au fost agăţate de un camion.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Primarul Nicolae Robu a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, celor care l-au criticat că a tăiat cabluri de pe stâlpi, în ceea ce numea el "Operaţiunea Ghilotina".

"Iată unde s-a ajuns datorită «faimoaselor» cabluri aeriene! Din fericire, nu au fost victime! Un camion a agăţat un cablu şi a provocat prăbuşirea unui stâlp! Puteau muri oameni sau rămâne nenorociţi pe viaţă! Poate acum înţeleg şi imbecilii -eu nu-i numesc, pt că ar fi superfluu, ei devoalându-se certamente prin reacţiile la această postare, atâta minte cât să se recunoască în ea având, totuşi, chiar aşa cum i-am descris fiind-, unii ajunşi şefi mari în instituţii altfel demne de tot respectul ale statului român, alţii ajunşi jurnalişti etc.-, intervenţia mea simbolică de săptămâna trecută, botezată «ghilotina», născută din simţ al răspunderii, în logica răului cel mai mic în care, din păcate, ajungem tot mai des să operăm în draga noastră ţară! Concluzie: cablurile aeriene vor trebui să dispară în Timişoara! Şi vor dispărea!", a scris Nicolae Robu.

Recent, primarul Nicolae Robu a tăiat personal cabluri de pe un stâlp aflat în apropiere de zona centrală a oraşului, pentru a da un semnal firmelor care gestionează aceste cabluri de internet, telefonie şi tv, că trebuie să le introducă în subteran.

În urma acţiunii edilului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi mai multe şcoli din zona central au rămas fără internet chiar în zi de simulare de teste naţionale.

Ulterior, reprezentanţii ANPC Timiş au anunţat că primarul Nicolae Robu riscă dosar penal pentru distrugere şi că fapta lui este în atenţia instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.