Primarul Capitalei Nicuşor Dan a participat, vineri, la târgul educaţional „Vocaţia Ta”, organizat de către PMB, prin PROEDUS, la Biblioteca Naţională a României. „În cadrul evenimentului participă şi liceele cu profil dual şi companii, astfel că elevii vor putea descoperi şi beneficiile învăţământului dual”, a precizat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am fost astăzi (vineri - n.r.) la deschiderea târgul educaţional “Vocaţia Ta”, la Biblioteca Naţională a României. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, sub coordonarea Direcţiei de Cultură, Învăţământ, Turism, este foarte util deoarce oferă soluţii concrete pentru alegerea unui parcurs profesional. Îi îndemn pe toţi elevii, liceenii şi părinţii acestora să vină la târg, pentru că aici este locul în care pot afla direct de la reprezentanţii celor mai bune universităţi şi instituţii de învăţământ din Bucureşti informaţii despre programele de studiu şi burse”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
El a mai spus că la acest târg participă şi liceele cu profil dual şi companii, astfel că „elevii vor putea descoperi şi beneficiile învăţământului dual”.
 
„Acesta este dedicat elevilor şi tinerilor cu vârsta de până în 26 de ani, absolvenţi de clasa a VIII şi oferă, pe lângă învăţarea unei meserii, şi avantaje precum bursă, practică şi siguranţa unui loc de muncă după absolvire. Târgul are loc până pe 12 mai, în intervalul orar 10:30 - 19:30”, a completat Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.