Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că mijloacele de transport public vor fi dotate cu echipamente şi software de ultimă generaţie care vor permite configurarea traseelor şi a programelor de circulaţie pentru liniile de transport din Bucureşti şi Ilfov. „În acest sens, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a publicat deja în SEAP un anunţ de consultare a pieţei în vederea obţinerii unei valori estimative de achiziţie a componentelor din cadrul proiectului”, a completat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Optimizăm transportul public cu tehnologii ultramoderne: dotăm mijloacele de transport public cu echipamente şi software de ultimă generaţie care vor permite configurarea traseelor şi a programelor de circulaţie pentru liniile de transport din Bucureşti şi Ilfov, astfel încât acestea să fie adaptate la cererea de transport şi condiţiile de trafic din regiune. De asemenea, cu ajutorul acestor noi tehnologii se vor putea monitoriza şi coordona vehiculele de transport public, în timp real. În acest sens, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a publicat deja în SEAP un anunţ de consultare a pieţei în vederea obţinerii unei valori estimative de achiziţie a componentelor din cadrul proiectului”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook. 
 
Edilul general a invitat furnizorii de echipamente şi soluţii software să transmită oferte de preţ în conformitate cu cerinţele prezentate în cadrul caietelor de sarcini, până la data de 28 iunie. Anunţul de consultare a pieţei este disponibil aici: https://www.e-licitatie.ro/.../mc-notice/view/100149213”, a conchis Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.