Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 m de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanţilor, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp, astfel încât locuitorii din zonă nu vor fi afectaţi de lipsa apei calde şi căldurii în iarnă care urmează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Modernizarea sistemului de termoficare din Capitală avansează. A fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 m de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanţilor, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp. Aceasta se adaugă celor 1.500 m conductă preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, schimbată de Compania Municipală Energetica Servicii în ultimele două luni, într-o zonă în care nu au mai fost înlocuite ţevile de termoficare de peste 30 de ani”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că, începând de iarna viitoare, locuitorii blocurilor şi instituţiilor din zona Calea Dorobanţilor nu vor fi afectaţi de lipsa apei calde şi a căldurii.
 
„Investiţia face parte din Obiectivul 4 Magistrala II-III Grozăveşti, cu o lungime totală de 11 km. Pe parcursul desfăşurării lucrărilor de modernizarea a reţelei de termoficare, Compania Municipală Energetica Servicii instalează conducte provizorii, astfel încât nu este afectată furnizarea apei calde”, a completat Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.