Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost atribuit contractul pentru Drumul Radial 4 care va face conexiunea între localitatea Corbeanca din Ilfov şi Bucureşti, iar valoarea contractului este de 13.800.387 lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost atribuit contractul pentru Drumul Radial 4. DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face conexiunea între localitatea Corbeanca (Ilfov) şi Bucureşti, pe ruta Autostrada A0 - DNCB - Bulevardul Poligrafiei. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru Elaborarea documentaţiei tehnice, Studiului de Fezabilitate, Proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, precum şi pentru obţinerea Autorizaţiei de construire”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că documentaţia va fi întocmită de Asocierea EXPLAN SRL(Leader)- GEOLOGIC SITE SRL –DP CONSULT S.A., iar valoarea contractului este de 13.800.387 lei, fără TVA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.