Municipiul Focşani a trecut de luni din scenariul verde în scenariul galben, după ce rata de incidenţă a depăşit un caz de COVID-19 la mia de locuitori. Astfel, începând din data de 1 martie, merg la şcoală doar elevii din ciclul primar şi din clasele terminale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ultimelor date, în municipiul Focşani, rata de incidenţă a cazurilor de coronavirus a ajuns la 1.18 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că oraşul trece în scenariul galben.

 ”În consecinţă, vor fi permise din această zi doar activităţile care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor din clasele I-IV şi din clasele  terminale, liceal profesional şi postliceal", conform purtătorului de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu.

Pe lângă municipiul Focşani, alte 15 localităţi intră în scenariul galben: Câmpineanca, Ciorăşti, Dumbrăveni, Garoafa, Goleşti, Năneşti, Paltin, Panciu, Ploscuiţeni, Răcoasa, Soveja, Tâmboieşti, Ţifeşti, Urecheşti şi Vulturul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.