Încă 40 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală după ora 17.30, în Piaţa Victoriei, după ce au avut loc noi incidente, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Jandarmeria a adus în piaţă şi un tun cu apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, echipajele medicale aflate în Piaţa Victoriei au intervenit pentru a acorda primul ajutor, în intervalul orar 17.30-19.00, unui număr de 40 de persoane. Un alt jandarm a necesitat îngrijiri medicale dupa ce a fost lovit în zona feţei.

Noi incidente au avut loc în Piaţa Victoriei, după ce unii protestatari au forţat gardurile în zona din faţa Guvernului şi au aruncat cu diverse obiecte, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical.

În Piaţa Victoriei se află câteva mii de protestatari.

Unii dintre manifestanţi au încercat, din nou, în urmă cu puţin timp, să forţeze gardurile din zona din faţa Guvernului. Unii dintre aceştia au şi aruncat cu diverse obiecte, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.