Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, au verificat, sâmbătă, stadiul lucrărilor la obiectivele de investiţii gestionate de Ministerul Transporturilor în judeţul Caraş-Severin. Unul dintre obiectivele verificate a fost DN 57 Oraviţa – Moraviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul spune că această vizită a fost anunţată, dar afirmă că va mai veni, neanunţat, în perioada imediat următoare.

"Direcţia Regională de Drumuri Timişoara a început lucrările în regie proprie pe acest drum. Se lucrează inclusiv la intersecţia DN 57 cu DN 57B. Au fost deja executate burduşiri pe o suprafaţă de 200 mp şi lucrări de frezare şi aşternere covor asfaltic pe un tronson de 24 de kilometri, pe DN 57 începând de la km 152 (Oraviţa) până la km 177 (limita cu judeţul Timiş)", arată un comunicat emis sâmbătă de Ministerul Transporturilor.

Ministrul Răzvan Cuc a subliniat faptul că va veni în continuare în judeţul Caraş-Severin pentru a se asigura ca lucrările sunt de bună calitate şi vor fi încheiate în cel mai scurt timp posibil.

"Lucrările au început încă din luna aprilie. Se lucrează la structura drumului naţional, astfel încât va creşte şi capacitatea portantă. Lucrările sunt de amploare, de bună calitate şi, foarte important, se fac în regie proprie. Aşa cum spuneam, banii sunt alocaţi de la bugetul de stat, deci nu vor fi probleme legate de alocarea fondurilor. Este foarte important ca şi compania, prin Direcţia regională, să lucreze neîncetat, pentru că, aşa cum am promis, voi veni în vizită pe şantier. Această vizită a fost anunţată, dar voi mai veni, neanunţat, în perioada imediat următoare, şi vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate. Implicarea este masivă şi rezultatele se văd, mai ales atunci când această implicare vine şi din partea parlamentarilor din judeţ", a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.