Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se află, duminică, în judeţul Constanţa şi verifică spitalele implicate în tratarea pacienţilor cu coronavirus. Ministrul verifică circuitele, stocul de echipamente şi medicamente şi stă de vorbă cu personalul medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Sănătăţii continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii se află în judeţul Constanţa. Ministrul Sănătăţii a vizitat deja Spitalul de Boli Infecţioase. Ministrul Sănătăţii va vizita şi spaţiile de carantină şi Spitalul Judeţean din Constanţa”, a transmis, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că Nelu Tătaru discută la faţa locului cu autorităţile locale medicale şi administrative, dar mai ales cu personalul medical implicat direct în  actul medical.

”Sunt verificate circuitele, stocul de echipamente şi medicamente, realizându-se o analiză a nevoilor pentru a se putea interveni operativ pentru limitarea oricăror riscuri. Ministrul discută cu echipele medicale şi cele de management despre proceduri şi respectarea lor”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, sâmbătă seară, că există două focare care afectează personalul medical din Constanţa şi Braşov şi există posibilitatea ca acestea să se extindă şi la populaţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.