Ministrul propus al Sănătăţii, Victor Costache, afirmă că susţine legea privind vaccinarea şi, întrebat dacă va face demersuri pentru ca parlamentarii liberali să voteze actul normativ, spune că nu poate „garanta fiecare vot din Parlament”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat miercuri, în cadrul audierilor din comisiile reunite ale Legislativului, dacă va susţine adoptarea legii vaccinării şi dacă va face demersuri pentru ca parlamentarii liberali să voteze acest act normativ, Victor Costache a spus că susţine acest act normativ pe care îl consideră de o „importanţă vitală”.
„Susţinem această lege, este de o importanţă vitală, mai ales că este o lege care promovează foarte mult dialogul, promovează foarte mult comunicarea, este ca un fel de pace socială care se vrea pe acest domeniu atât de important” a afirmat el.
Întrebat dacă iniţiatorii legii pot conta pe votul liberalilor, Costache a răspuns: „Eu pot garanta pe poziţia noastră, nu putem garanta pe fiecare vot din Parlament” a mai spus Costache. 
Acesta a invocat sondaje de opinie recente care arată că a crescut încrederea populaţiei în ceea ce priveşte vaccinarea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.