Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marţi, că că dacă până pe data de 3 septembrie nu vor fi livrate toate măştile de protecţie destinate persoanelor defavorizate, atunci contractul cu firma respectivă va fi reziliat şi se va ajunge la cea de-a doua firmă clasată în urma licitaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nelu Tătaru a declarat, marţi seară, la Digi 24, că s-a ajuns în această situaţie deoarece au fost foarte multe contestaţii şi nu s-a respectat graficul de livrări. El a menţionat că până pe data de 3 septembrie trebuie livrate toate măştile.

“Acea perioadă de graţie,după cum am fost informat de Comisia de Licitaţie, să  expire pe 3 septembrie, iar dacă nu avem la acea dată livrată cantitatea trecem la al doilea din cele 11 care au semnat contractul cadru”, a afirmat Tătaru.

Întrebat dacă are promisiuni că acea firmă îşi va onora contractul, ministrul Sănătăţii a răspuns: “Promisiuni am avut de la toate firmele că îşi vor rezolva şi asuma la timp comanda, dar nu, nu a fost aşa şi nu facem decât să respectăm termenii contractului, iar dacă aceşti termeni nu se respectă, să reziliem acel contract, iar firma care e pe poziţia a doua să aducă aceste măşti, iar dacă nu va fi, ajungem la a treia firmă”.

Nelu Tătaru a precizat că până în prezent au fost livrate măştile de protecţie pentru categoriile defavorizate în 15 judeţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.