Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a avut, luni, consultări cu partenerii sociali despre reforma în domeniul salarizării, la finalul căreia a precizat că îşi doreşte ca noua lege a salarizării să contribuie în mod real la creşterea calităţii vieţii românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut astăzi o nouă întâlnire cu partenerii sociali pentru a discuta reforma din domeniul salarizării. Continuăm astfel dialogul, de această dată cu domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, pentru o lege a salarizării cât mai echitabilă”, a scris Simona Bucura-Oprescu, luni pe Facebook.

Ministrul Muncii a adăugat că această consultare în manieră tripartită, împreună cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, sindicate, ministerele de linie, „este foarte importantă, deoarece doar împreună putem găsi cea mai bună variantă de diminuare a inechităţilor şi de asigurare a sustenabilităţii cheltuielilor”.

„Îmi doresc ca în urma unui dialog constant cu partenerii sociali să rezulte o lege a salarizării care să contribuie în mod real la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor români”, a mai precizat Bucura-Oprescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.