Ministerul Sănătăţii (MS) arată că a alocat peste 36 de milioane de lei pentru dotarea secţiilor de Terapie Intensivă cu echipamente performante şi aproximativ 74 de milioane de lei pentru aparatură care să permită un acces mai rapid la un diagnostic radiologic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Sănătăţii a alocat peste 36 de milioane de lei pentru dotarea secţiilor ATI din România cu echipamente performante, se arată într-o postare publicată, joi, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Astfel, este vorba despre 352 de monitoare pentru funcţii vitale, în valoare de circa 9,9 milioane de lei, 86 de ventilatoare mecanice ATI (circa 14,2 milioane de lei) şi 40 de aparate de anestezie cu monitor de funcţii vitale (circa 12 milioane de lei).

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Totodată, MS a finanţat achiziţionarea a 46 de aparate de radiologie digitală şi a 12 echipamente de radiologie intraoperatorie. Investiţia se ridică la aproximativ 74 de milioane de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.