Ministerul Educaţiei anunţă, marţi, că 124.010 elevi au participat la simularea probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat, iar şase elevi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La simularea probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2024, desfăşurată astăzi, 5 martie, au fost prezenţi, conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 15:00), 124.010 elevi (85%) din totalul celor peste 146.000 de elevi înscrişi”, a transmis, marţi, Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a rpecizat că în urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi 6 elevi.

Calendarul următoarelor probe:

- 6 martie 2024: proba E)d) - probă scrisă - proba la alegere a profilului şi specializării

- 7 martie 2024: proba E) b) - probă scrisă - Limba şi literatura maternă

- 15 martie 2024: comunicarea rezultatelor.

U o zi în urmă, peste 86 la sută dintre elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a au participat la simularea probei scrise de Limba şi literatura română din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2024, rata de participare fiind mai mare decât anul trecut.

Cinci elevi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.